Aanhanger & Verhuiswagen Verhuur

Ook voor de het huren van een aanhanger of een verhuiswagen bent u bij Adjan Autoservice in Eemnes aan het juiste adres. 

Aanhanger huren al vanaf € 20,- per dag.

Op onze website aanhangerhureneemnes.nl kunt u direct online een aanhanger huren. Zoals u van ons gewend bent zijn we heel flexibel en zijn er geen verborgen kosten of lastige procedures. Gewoon reserveren, direct betalen of pas aan de balie. We zien u graag in Eemnes. Voor vragen bel ons gewoon even

 

Verhuiswagen huren al vanaf € 85,- per dag.

Op onze website verhuiswagenhureneemnes.nl kunt u direct online een mooie verhuiswagen huren met 20m3 inhoud en ook een laadlift. Het enige wat u nodig heeft is rijbewijs B (auto) en zin om te verhuizen.... Je kunt online reserveren, direct betalen (iDeal) of aan de balie. Voor vragen bel ons gewoon even

Bekijk onze top occasions!

Mooie occasions. Alle gecontroleerd door onze vakmensen!

Bent u opzoek naar een mooie occasion tegen een scherpe prijs? Kijk eens in ons aanbod gebruikte auto's in Eemnes.

Auto occassions in Eemnes

Onze Merk Specialisme

Onze Diensten

×

Plan uw APK keuring tijdig in!

Vanwege een groot aantal ingeplande garageafspraken zijn onze wachttijden momenteel langer dan u van ons gewend bent. We willen uw APK-keuring graag uitvoeren, maar vragen u vriendelijk om deze ruim van tevoren (ca. 2 maanden) bij ons in te plannen, aangezien onze agenda erg vol is. We hopen op uw begrip voor deze situatie en danken u voor uw medewerking.

×

Vacature: 1e Automonteur / APK-keurmeester

Ontdek de vacature voor 1e Automonteur APK-keurmeester bij Adjan Autoservice! Wil jij werken in een toonaangevend autobedrijf?
Bekijk de details en stuur je CV naar info@adjanautoservice.nl. Voor meer informatie, kijk op deze pagina

Meer informatie