Bij ons kunt u ieder voertuig overschrijven of schorsen.

Om aan alle wensen voor mobiliteit te voldoen is Adjan Autoservice het enige bedrijf in de omgeving waar u voertuigen kunt overschrijven. 

Dit biedt voor zowel koper als verkoper tevens de mogelijkheid om een aankoopkeuring* bij ons te doen of om een controle te doen naar de correctheid van de kilometerstand.** 

Overschrijven

De verkoper heeft het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode nodig. De koper moet minstens 18 jaar
zijn en een Nederlands identiteitsbewijs hebben. De nieuwe kentekencard wordt uiteindelijk door de RDW
opgestuurd naar de koper.

Tarieven

Omdat wij ons kentekenloket zien als een extra service zijn de tarieven hetzelfde als bij een postkantoor of online via RDW. 

Tenaamstelling/Overschrijving:  € 12,50 (2024)

Voor personenauto's tot 15 jaar oud en bedrijfsauto's onder de 3500 kg en tot 15 jaar oud, betaalt u het 'normaal tarief'. Voor alle andere voertuigen betaalt u het 'laag tarief' (met uitzondering van brom- en snorfietsen). 

U kunt de schorsing al vanaf maximaal 6 weken voor de einddatum verlengen. De nieuwe einddatum is dan gelijk aan de einddatum van de oude schorsing plus één jaar. Als u eerder dan 6 weken voor de einddatum de schorsing verlengt, houdt u niet de 'oude' vervaldatum. Op de datum waarop u dan de schorsing verlengt, gaat de nieuwe schorsing voor 1 jaar in.

Aanmelden schorsing Brom- snorfiets: € 13,40
Aanmelden schorsing laag tarief: € 29,10
Aanmelden schorsing normaal tarief: € 88,05

Verlengen van een schorsing valt onder het 'laag tarief'. Het opheffen van een schorsing is gratis.

Prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing)

Ook kunt u kijken op www.kentekenloket.nl voor alle uitgebreide informatie.

Nu een afspraak maken > 

 

* Voor een aankoopkeuring moet u een afspraak maken op onze werkplaats. U betaalt hiervoor € 109,00. Deze kosten vervallen echter wanneer er werkzaamheden uitgevoerd gaan worden of dat de auto bij ons in onderhoud genomen gaat worden

** De correctheid van de kilometerstand wordt bepaald aan een regristratie historie in het kentekenregister van het desbetreffende voertuig. Helaas kan niemand 100% garanderen dat dit ook daadwerkelijk klopt. 

 

 

 

Bekijk onze top occasions!

Mooie occasions. Alle gecontroleerd door onze vakmensen!

Bent u opzoek naar een mooie occasion tegen een scherpe prijs? Kijk eens in ons aanbod gebruikte auto's in Eemnes.

Auto occassions in Eemnes

Onze Merk Specialisme

Onze Diensten

×

Plan uw APK keuring tijdig in!

Vanwege een groot aantal ingeplande garageafspraken zijn onze wachttijden momenteel langer dan u van ons gewend bent. We willen uw APK-keuring graag uitvoeren, maar vragen u vriendelijk om deze ruim van tevoren (ca. 2 maanden) bij ons in te plannen, aangezien onze agenda erg vol is. We hopen op uw begrip voor deze situatie en danken u voor uw medewerking.

×

Vacature: 1e Automonteur / APK-keurmeester

Ontdek de vacature voor 1e Automonteur APK-keurmeester bij Adjan Autoservice! Wil jij werken in een toonaangevend autobedrijf?
Bekijk de details en stuur je CV naar info@adjanautoservice.nl. Voor meer informatie, kijk op deze pagina

Meer informatie