Adjan Autoservice

Specialist in revisie van auto-elektronica

Adjan Autoservice is uw service punt voor de revisie van elektronische auto-onderdelen. Als service point van ACtronics (Marktleider, ruim 15 jaar ervaring)  kunnen we onze klanten snel een passende revisie-oplossing bieden. Rijd gerust even langs bij onze garage voor een indicatie en natuurlijk een kop koffie! Of bel/email even vooraf.

Reviseren i.p.v. repareren. Het kan gewoon!

Begrijp ons niet verkeerd, wij moedigen alles aan dat auto elektronica een tweede leven kan geven, maar waarom zou je je beperken tot reparatie als er ook zo’n uitstekend alternatief als revisie bestaat? Bij revisie worden werkelijk alle zwakke punten van een onderdeel aangepakt, dus niet alleen de componenten die defect zijn geraakt. We hoeven waarschijnlijk niet uit te leggen dat deze manier van werken een hogere kwaliteit en dus ook een langere levensduur garandeert.

Wij zijn zo overtuigd van onze werkwijze dat wij op alle gereviseerde onderdelen 2 jaar garantie geven. Op deze manier wordt revisie ook een uitstekend alternatief voor een (veel duurder) nieuw onderdeel. Waarom veel geld uitgeven als er een andere voordelige optie bestaat?

Kwaliteit gegarandeerd door onze werkwijze

Daarbij zijn kosten noch moeite gespaard. Hardware helpt ons bij het lokaliseren van storingen c.q. defecten. Ook het uitvoeren van duurtesten is hiermee mogelijk. Daarnaast zijn in de loop der jaren diverse andere geavanceerde machines ontwikkeld om (gereviseerde) auto-elektronica betrouwbaar te kunnen testen. 

Maar onze werkwijze gaat verder dan het ontwikkelen van testapparatuur. Voordat we auto-elektronica opnemen in ons assortiment, wordt er eerst uitgebreid onderzoek gedaan om zo tot de best mogelijke revisie oplossing te komen. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de kwaliteit te verhogen en de levensduur te verlengen. Een mooi voorbeeld is de manier waarop we omgaan met onderbrekingen op een printplaat: als er een manier te vinden is waarop we de verbinding sterker dan origineel kunnen maken, dan zullen wij dit zeker toepassen.

Oplossingen voor allerlei soorten auto-elektronica

Onze partner ACtronics heeft inmiddels een zeer uitgebreid assortiment elektronische auto-onderdelen: ABS-units, ECU's, instrumentenpanelen, gasklephuizen, TCU's en tal van andere onderdelen kunnen via onze partner ACtronics gereviseerd worden. Twijfel u eraan of iets in ons standaard assortiment zit? U mag natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze Customer Service. Wij doen altijd eerst overleggen en eventueel een aangepaste prijsopgave maken.

Meer informatie/Afspraak maken >

 ACtronics service Point

Bekijk onze top occasions!

Mooie occasions. Alle gecontroleerd door onze vakmensen!

Bent u opzoek naar een mooie occasion tegen een scherpe prijs? Kijk eens in ons aanbod gebruikte auto's in Eemnes.

Auto occassions in Eemnes

Onze Merk Specialisme

Onze Diensten

×

Plan uw APK keuring tijdig in!

Vanwege een groot aantal ingeplande garageafspraken zijn onze wachttijden momenteel langer dan u van ons gewend bent. We willen uw APK-keuring graag uitvoeren, maar vragen u vriendelijk om deze ruim van tevoren (ca. 2 maanden) bij ons in te plannen, aangezien onze agenda erg vol is. We hopen op uw begrip voor deze situatie en danken u voor uw medewerking.

×

Vacature: 1e Automonteur / APK-keurmeester

Ontdek de vacature voor 1e Automonteur APK-keurmeester bij Adjan Autoservice! Wil jij werken in een toonaangevend autobedrijf?
Bekijk de details en stuur je CV naar info@adjanautoservice.nl. Voor meer informatie, kijk op deze pagina

Meer informatie