Na onze APK gaat u veilig weer op weg

De APK-keuring

Voor elke autobezitter moet het vroeg of laat gebeuren. De Algemene Periodieke Keuring. Deze controle aan uw auto is wetterlijk verplicht en dient nauwkeurig uitgevoerd te worden. Onze APK keurmeester loopt uw auto na volgens de regelgeving van de RDW. De APK keuring is bedoeld om het uw voertuig technisch veilig en comform de milieu eisen te laten voldoen. 

Onze werkwijze

Wij nemen uw auto in ontvangst. Na een korte proefrit lopen we de aspecten na zoals omschreven in de regelgeving van de RDW. Dit omvat onder andere remmen, verlichting, draaiende delen, onderstel, stuurinrichting, uitlaat etc. 

Wanneer uw auto geen gebreken heeft, melden wij deze gelijk af bij de RDW en kunt u weer tot de volgende vervaldatum doorrijden.*

Heeft uw auto toch gebreken? Dan melden we uw auto af als "Afgekeurd" bij de RDW. De oorspronkelijke APK vervaldatum blijft van kracht, alleen weet de RDW dat dat het voertuig herstelwerkzaamheden nodig heeft. Wij nemen contact met u op om de benodigde werkzaamheden met u door te nemen en zo nodig een vrijblijvende offerte voor herstel op te stellen. Deze kunnen we persoonlijk bespreken of per mail of Whatsapp toesturen. 

De RDW voert steekproefsgewijs controles uit op alle APK afmeldingen die wij doen. Wij weten pas na het afmelden van het voertuig of de steekproef wordt toegekend. 

Meer info?

 

 

Bekijk onze top occasions!

Mooie occasions. Alle gecontroleerd door onze vakmensen!

Bent u opzoek naar een mooie occasion tegen een scherpe prijs? Kijk eens in ons aanbod gebruikte auto's in Eemnes.

Auto occassions in Eemnes

Onze Merk Specialisme

Onze Diensten