Meer dan 35 jaar ervaring in autoschade

Specialisten in Autoschade

Door eigen toedoen of door iemand anders: een ongelukje zit altijd in een klein hoekje. Gelukkig hebben wij jaren lange ervaring in het herstel van alle soorten schades.

Heeft u hulp nodig met het indienen van een claim bij uw verzekeringsmaatschappij? Of kunnen wij u ontlasten met de rompslop die een claim met zich mee kan brengen? Dit doen we graag voor u. 

Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat de afwikkeling van uw schadedossier zo soepel mogelijk verloopt en uw auto weer snel op weg is.

Taxatie via WhatsApp?    

Onze werkwijze

Een indicatieve taxatie kunnen wij via Whatsapp verzorgen. Soms kan het zijn dat we toch graag uw auto zelf willen zien om een nauwkeurige berekening te maken. Per geval stellen we vast hoe de schade getaxeerd gaat worden (bijvoorbeeld gebruikte delen, origineel of aftermarket).

Wordt de schade door de verzekering betaald? Dan kan de verzekeringsmaatschappij toch een schade-expertise uitvoeren. Dit betekent dat wij een afspraak met u maken om hiervoor uw auto beschikbaar te stellen. Een externe partij bepaalt dan of de schade hersteld wordt, of dat de verzekeringsmaatschappij de dagwaarde van de auto vergoedt. In het laatste geval spreken we van total-loss. 

Schadeherstellen is bij ons géén haastklus. Materialen zoals grondverf hebben een droogtijd die beslist aangehouden moet worden. Zo kunnen wij u garanderen van de beste resultaat. Het kan dan ook gebeuren dat wij uw auto bijvoorbeeld een weekje bij ons moeten houden. Natuurlijk zorgen wij niet alleen goed voor uw auto, maar ook voor vervangend vervoer. Zo heeft u hier niet teveel last van.

Nu een afspraak maken 

autoschade-reparatie-eemnes-1.JPG
Vooraf
autoschade-reparatie-eemnes-2.JPG
Werkzaamheden
autoschade-reparatie-eemnes-3.JPG
Oplevering
Bekijk onze top occasions!

Mooie occasions. Alle gecontroleerd door onze vakmensen!

Bent u opzoek naar een mooie occasion tegen een scherpe prijs? Kijk eens in ons aanbod gebruikte auto's in Eemnes.

Auto occassions in Eemnes

Onze Merk Specialisme

Onze Diensten